SANAT HENKILÖKOHTAISEN JA AMMATILLISEN KASVUN VÄLINEENÄ

SANAT HENKILÖKOHTAISEN JA AMMATILLISEN KASVUN VÄLINEENÄ
Johdantoa kirjallisuusterapiaan 15 op

Kirjallisuusterapia on yksi taideterapioista, joiden koulutuksessa Eino Roiha Instituutilla on pitkät perinteet. Kirjallisuusterapia pohjautuu lukemisen ja kirjoittamisen vuorovaikutukselliseen käyttöön, joka tukee persoonallista kasvua, itsetuntemuksen lisääntymistä ja oman henkilökohtaisen luovuuden vapauttamista.

Koulutuksen sisältö ja tavoitteet
Koulutus antaa perustiedot kirjallisuusterapiasta sekä terapeuttisesta kirjoittamisesta henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun välineenä. Tutustumme myös mm. luonnon terapeuttisiin mahdollisuuksiin sekä tanssi- ja liiketerapian lähtökohtiin. Koulutus koostuu viidestä lähiviikonlopusta sekä omaa kasvua reflektoivasta itsenäisestä työskentelystä.

Koulutus on kaikille avointa. Se sopii henkilöille, jotka haluavat lisätä itsetuntemustaan ja hyvinvointiaan lukemisen ja kirjoittamisen keinoin. Koulutus toimii hyvin myös ammatillisena täydennyskoulutuksena esimerkiksi sosiaali- ja terveys, opetus-, kasvatus-, taide- ja kirjastoalan ammattilaisille sekä ohjaus- ja neuvontatyössä toimiville.

Koulutuksen aikataulu: koulutus alkaa 23.2.2019 ja päättyy 9.6.2019. Tarkempi koulutusinfo ja ilmoittautumislomake liitteissä

Hinta ja ilmoittautumisohjeet
Koulutuksen hinta on 1500 €.
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 200 € varausmaksu, jota ei palauteta. Loput opintomaksusta laskutetaan kahdessa tasasuuruisessa erässä. Ilmoittautumiset 8.2. 2019 mennessä Eino Roiha Instituutin toiminnanjohtajalle Jouni Kettuselle, jouni.kettunen@ers.fi
Lisätiedot:
Karoliina Maanmieli, karoliina.kahmi@gmail.com tai Katri Kluukeri, katri.kluukeri@gmail.com