SANALLISTAMINEN LUOVUUSTERAPIOISSA, 30op

SANALLISTAMINEN LUOVUUSTERAPIOISSA, 30op

HAKUAIKA 1.- 15.10.2017
Kiinnostaako kirjallisuusterapia, kaipaatko luovempia menetelmiä työhösi?
Kouluttaudu luovuusterapian moniosaajaksi Eino Roiha Instituutissa!

30 op:n laajuinen koulutus järjestetään kolmannen kerran Jyväskylässä 19.1.2018 - 25.11.2018!
Monimuoto-opiskeluna toteutettava koulutus muodostaa prosessiluonteisen yhtenäisen kokonaisuuden, jossa on 23 lähiopetuspäivää (2-3 pv/kk). Lähiopetuspäivät ja niiden sisältö löytyy liitetiedostosta: Esite 2018

Kohderyhmä:
Koulutus soveltuu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle sekä eri alojen taiteen ja kulttuurin parissa toimiville. Osallistujat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Koulutuksen tavoite: Koulutus antaa valmiudet käyttää erilaisia luovuusterapeuttisia kerronnallisia ja toiminnallisia menetelmiä tarkoituksenmukaisesti asiakastyössä ja oman työn voimavarana sekä yhdistellä eri menetelmiä tarkoituksenmukaisesti.

Koulutuksen tieteellinen johtaja on FT, dosentti Juhani Ihanus, joka toimii psykologian lehtorina Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa, Ihanuksella on lisäksi dosentuurit kolmessa suomalaisessa yliopistossa. Hän on kirjallisuusterapian uranuurtajia maassamme ja on alusta alkaen toiminut aktiivisesti Suomen Kirjallisuusterapia ry:ssä.

Pääkouluttajina toimivat kirjallisuusterapiaohjaaja FT Karoliina Maanmieli ja kirjallisuusterapiaohjaaja Katri Kluukeri.

Muina kouluttajina ovat ovat olleet taideterapeutti Raija Lundahl; psykiatrian erikoislääkäri, valokuvaterapeutti Riitta Teittinen ja musiikkiterapeutti FM Riitta Koski-Helfenstein.

Koulutuksen hinta: 3000€ sisältäen opetuksen, ohjauksen ja koulutumateriaalin (ei kirjallisuutta)
Laskutus tapahtuu viidessä erässä a`600€

Hakulomakkeet palautetaan os. Eino Roiha –instituutti, PL 35 (M), 40014 Jyväskylän yliopisto tai s-postilla: jouni.kettunen@ers.fi
Soveltuvuushaastattelut järjestetään loka-marraskuussa 2017 Jyväskylässä.

Lisätiedot:
Koulutuksen sisältö: karoliina.kahmi@gmail.com, katri.kluukeri@gmail.com
Laskutus- yms. asiat: Toiminnanjohtaja Jouni Kettunen sp. jouni.kettunen@ers.fi p. 050 441 9787