TANSSI-LIIKETERAPIAN ERIKOISTUMISKOULUTUS 1 2017-2018, 30 Op

TANSSI-LIIKETERAPIAN ERIKOISTUMISKOULUTUS 1
Psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn perusteet, 30 op

Paikka: Jyväskylä
Aika: Syyskuu 2017-kesäkuu 2018
Hinta: 2900 euroa

HAKUAIKA JATKUU 28.7 ASTI!

Hakuedellytykset täyttävät hakijat tai osa heistä kutsutaan hakemusten perusteella valintahaastatteluun Jyväskylään 31.7-1.8., tai erikseen sovittuna ajankohtana Jyväskylään tai Lahteen. Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja soveltuvuushaastattelun perusteella. Kaikille hakijoille tiedotetaan valinnan tuloksesta.

Taideterapiakoulutus alkamassa Eino Roiha -instituutissa

Eino Roiha –instituutti aloittaa uuden 90 op ryhmätaideterapiakoulutuksen Helsingissä kesäkuusta 2017 elokuuhun 2020. Kuvataiteeseen painottuvan ryhmätaideterapiakoulutuksen johtajana toimii taiteen tohtori, kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti sekä kuvataideterapeutti Mimmu Rankanen ja kouluttajina lisäksi TaM, TK, taideterapeutti Hanna Hentinen, kuvataiteilija, taideterapeutti Anna Wilhelmus ja vierailijat.

Katso lisää kohdata Koulutus

Eino Roiha säätiön seuraava toiminnanjohtaja on Jouni Kettunen

Eino Roiha –säätiön toiminnanjohtajaksi valittiin huhtikuussa musiikkiterapeutti Jouni Kettunen

Jouni Kettunen on toiminut musiikkiterapia-alan yrittäjänä ja kouluttajana jo useita vuosia. Lisäksi hän on toiminut Musiikkikoulu Rauhala Oy:n toimitusjohtajana ja musiikin opettajana. Hän on saanut toiminnallisen musiikkiterapeutin koulutuksen, jonka lisäksi kouluttautunut Eino Roiha -instituutissa laaja-alaiseksi musiikkiterapeutiksi viime vuosikymmenellä. Kettunen on toiminut ERI:n kliinisenä kouluttajana ja tutkimusterapeuttina useiden vuosien ajan.